Meteen naar de inhoud

Meer over Amenda

Ik ben Amenda Steelink, geboren in 1986 en opgegroeid in de provincie Noord-Holland. Sinds 2006 werk ik met kinderen en jongeren op een creatieve en expressieve manier. Voordat ik in 2013 verhuisde naar Curaçao, heb ik in Nederland mijn Bachelor of Communications behaald. Ik heb jarenlang ervaring opgedaan in het jongerenwerk, zoals het creëren en uitvoeren van activiteiten en workshops. Ik heb ook bijgedragen aan lesprogramma’s voor maatschappelijke stages in het voortgezet onderwijs in Amsterdam.

In 2016 heb ik een ‘empowerment training’ gegeven op een middelbare school op Curaçao. Weer met jongeren aan de slag, heerlijk! Het voelde zo goed en vertrouwd, dat ik op zoek ging naar een opleiding om mijn eigen ontwikkeling te stimuleren en mijn kennis te verbreden. De KIK Kindercoach-opleiding bleek de juiste match en sinds 2018 ben ik gediplomeerd kinder- en jeugdcoach.

In augustus 2019 ben ik moeder geworden van een zoon en sinds 2020 weer actief als coach.

ENG: I am fluent in English. Don’t hesitate to contact me for more information about coaching/guidance for your child.

PAP: Mi ta kompronde i por papia Papiamentu basta bon. Tuma kontakto ku mi pa haña mas informashon.

Amenda Steelink kindercoach